WAS700 and vTuner ?

all about streamium
MarkB
Posts: 3
Joined: Wed Jun 13, 2007 11:54 am
Location: Bournemouth, UK

WAS700 and vTuner ?

Postby MarkB » Wed Jun 13, 2007 1:16 pm

Hello all with my 1st post here. I've recently bought a QNAP TS101 NAS and can successfully stream to my WAS700, but the Internet Radio thing is driving me nuts.

When I look on the WAS700 it's got a line to tell me what my registration number is, but unfortunately the actual number itself is off the screen and it won't scroll to reveal the rest of the code.

Has anyone else found this problem and, even better, solved it ?

Thanks in advance, MArk

TonyM
Posts: 10
Joined: Tue Feb 27, 2007 8:59 pm
AV Hardware: NSLU2 Unslung
Roku M1000
Linksys WMLS11B
Netgear MP101
Location: Stonehouse, Glos. UK

Postby TonyM » Tue Oct 02, 2007 1:23 pm

I don't know for sure but the number could be the MAC address of the WAS 700. You should be able to get this number from your router (attached devices).

MarkB
Posts: 3
Joined: Wed Jun 13, 2007 11:54 am
Location: Bournemouth, UK

Postby MarkB » Tue Oct 02, 2007 1:59 pm

Thanks Tony but the number doesn't look like a MAC address, it's some long 16 digit affair or similiar....


Return to “Philips devices”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest