All Tracks navigation

Windows specific discussions
JeremyP99
Posts: 20
Joined: Thu Jan 01, 2015 1:10 pm
AV Hardware: Marantz M-CR510,
Technicolor Gateway router
Windows 7 Pro x64.

All Tracks navigation

Postby JeremyP99 » Wed Jun 22, 2016 4:05 pm

I choose "By Folder" and get this as well. Why? I haven't flagged it, and I really do NOT want it. Please make optional.

Schwedenbitter
Posts: 2
Joined: Sun Dec 11, 2016 7:16 pm
AV Hardware: Twonky Server 8.3 on openSUSE Linux

Re: All Tracks navigation

Postby Schwedenbitter » Sun Dec 11, 2016 7:22 pm

Was your problem solved meanwhile?
I'm just courious, since I have the same problem with 8.3 (Linux) in my Firefox (Windows 10). It feels like hours to load all tracks, even if I've choosen "by folder" in the settings. And I have to change by hand to folder view.

JeremyP99
Posts: 20
Joined: Thu Jan 01, 2015 1:10 pm
AV Hardware: Marantz M-CR510,
Technicolor Gateway router
Windows 7 Pro x64.

Re: All Tracks navigation

Postby JeremyP99 » Sun Dec 11, 2016 7:54 pm

No, I've had no response at all. My two big beefs, this and not sorting by track number in By Folder navigation.


Return to “Windows”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests