Issue with Linksys WRT610 wireless NAS router

LinkSys wireless Music Player and LinkSys Media Adapter
skstwonky
Posts: 2
Joined: Wed Nov 19, 2008 4:23 pm
AV Hardware: PS3

Issue with Linksys WRT610 wireless NAS router

Postby skstwonky » Wed Nov 19, 2008 11:05 pm

Since I bought this router, the media server had been working okay.
suddenly one morning it stopped working and giving this message.

' Trial expired, please visit http://twonkyvision.com"

Any help ?

fezzicnex
Posts: 2
Joined: Thu Nov 20, 2008 3:05 pm
AV Hardware: Linksys WRT610N, Maxtor III 750gb HD, Xbox 360 (wifi), Playststion 3 (wifi), Alienware Aurora 3500, Dell Inspiron 600m (wifi)

Re: Issue with Linksys WRT610 wireless NAS router

Postby fezzicnex » Thu Nov 20, 2008 3:16 pm

Im having this same issue. I recently upgraded my xbox to the NXE and now i can't stream any media from my hard drive attached by usb to my WRT610N router.

i get the same error message skstwonky gets "Trial expired, please visit http://twonkyvision.com"

Please help.

fezzicnex
Posts: 2
Joined: Thu Nov 20, 2008 3:05 pm
AV Hardware: Linksys WRT610N, Maxtor III 750gb HD, Xbox 360 (wifi), Playststion 3 (wifi), Alienware Aurora 3500, Dell Inspiron 600m (wifi)

Re: Issue with Linksys WRT610 wireless NAS router

Postby fezzicnex » Mon Nov 24, 2008 5:22 am

ok, i think i might have gotten it to work. TwonkyMedia is preinstalled on Linksys WRT610N and the "new" tab they created interprets TwonkyMedia's actual media server pages into the Linksys configuration style.

Type in your browser http://your-router-ip:port/
Just like this http://192.168.0.1:9000/

It takes you to the actual TwonkyMedia setup pages in which Linksys hides from you. Click on the "Clients/Security" link in the left navigation area. I noticed that although it was set to allow new clients automatically, the client table was actually missing my Xbox 360 and PS3 as well as their static ip's.

Once i added them it worked again. I can't wait until DD-WRT comes out with new custom firmware for this Linksys router. Its been good to me for awhile now but i hope this isn't a start of things going wrong with the router.
Attachments
Untitled-1.jpg
Untitled-1.jpg (215.05 KiB) Viewed 5868 times


Return to “LinkSys devices”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron